In het voormalige peuterspeelzaaltje van Bunde wordt een praktijk voor Narratieve psychotherapie gevestigd. De opdrachtgever wilde graag een tuin rondom het gebouw die zoveel mogelijk biodiversiteit zou bevatten, die in te zetten is binnen de praktijk en waar ook grotere groepen tegelijk in kunnen verblijven. 

De bestaande situatie was zoals je kunt verwachten bij een voormalige school. Het terrein was zo goed als volledig betegeld met hier en daar een speeltoestel en lijnen voor voetbal. De opdrachtgever wilde zo min mogelijk bestrating, maar deze wel hergebruiken. In het ontwerp zijn met de tegels in verschillende hoogtes muurtjes gestapeld die samen plantenbakken, de vijver en een terras afbakenen. 

Het ontwerp van de tuin bestaat uit cirkels die vanuit 3 punten in de tuin uitdijen naar de randen. Dit uitgangspunt is gebaseerd op het narratieve psychotherapie principe dat de kringen in het water (de klachten) de resultanten zijn van het steentje (de oorzaak) dat ooit in het water is gegooid. 

In de tuin worden de zintuigen geprikkeld. Smalle doorgangen, met hoge elementen ernaast en weglopende paadjes prikkelen het zicht. Kruiden en bloemen de geur en de verschillende materialen de tast. Een boomstam die mag wegrotten in de tuin weerspiegelt de cirkel van het leven.